News

Нетаньягу після розмови з Байденом відмовився від удару у відповідь по Ірану

today04/15/2024 633 9 5

Background
share close

CВІЖІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ  04/15/24

  • cover play_arrow

    Нетаньягу після розмови з Байденом відмовився від удару у відповідь по Ірану URC Radio News

Ukrainian | URC Radio Cлухати Новини (4:15 хв.)

Політика

Нетаньягу після розмови з Байденом відмовився від удару у відповідь по Ірану

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу відмовився від негайного удару у відповідь по Ірану після розмови з американським президентом Джо Байденом, про це повідомляє NYT із посиланням на ізраїльських посадовців.Водночас розмова Байдена та Нетаньягу після атаки Ірану була дуже “напруженою”. Президент Байден чітко заявив, що він проти ескалації конфлікту, та що США не підтримають Ізраїль у разі воєнних дій проти Ірану, пише видання.

Війна РФ проти України

Ситуація на фронті цими днями важчає – Володимир Зеленський

Ситуація на фронті цими днями – і особливо на Донецьких напрямках – важчає, про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні. Загалом за минулий тиждень російські окупанти використали проти України майже 130 “шахедів”, понад 80 ракет і майже 700 керованих авіабомб. У неділю росіяни атакували Дніпро й Нікополь, Покровськ та інші міста Донеччини, Харківщини, Херсонщини, Сумщини. Є поранені і загиблі. 

Економіка

США заборонили імпорт алюмінію, міді та нікелю російського походження

Управління з контролю над іноземними активами  Мінфіну США оголосило про заборону на імпорт алюмінію, міді та нікелю російського походження. Відповідний документ опубліковано на сайті відомства.  Американським компаніям тепер заборонено проводити операції з металами російського походження, зокрема здійснювати їх експорт і реекспорт. Обмеження не стосуватимуться металів із РФ, які були вироблені до 13 квітня 2024 року.

США, Ілліной, Чикаго

У Нью-Йорку розпочинається кримінальний процес проти Трампа у справі про виплати порнозірці

Дональд Трамп стане найпершим в історії експрезидентом США, який постане перед судом у кримінальному провадженні. У понеділок, у Нью-Йорку розпочнеться розгляд його справи щодо нібито незаконних платежів зірці фільмів для дорослих Стормі Деніелс у 2016 році. Трамп повинен буде відвідувати засідання суду на Мангеттені в Нью-Йорку у справі, яка триватиме щонайменше 6 тижнів.

Авто-мото

Tesla знижує ціни підписки на повний автопілот в США та Канаді

Компанія Tesla Ілона Маска заявила в п’ятницю 12 квітня, що знизила ціни на підписку на повне самостійне водіння в США і Канаді, прагнучи стимулювати впровадження цієї технології, повідомляє Reuters. Вартість підписки становитиме 99 доларів на місяць у США і 99 канадських доларів ($71,88) у Канаді, повідомив виробник на X. Програмне забезпечення, раніше пропонувалося за передплатою в 199 доларів на місяць. 

Мистецтво, культура, шоу-бізнес

Каннський кінофестиваль оголосив склад учасників

Стали відомі усі конкурсанти Каннського кінофестивалю 2024 року. Попри висловлення підтримки Україні організаторами конкурсу, у списках учасників присутній російський режисер. Йдеться про Кирила Серебреннікова, який представить свій фільм “Limonov: The Ballad of Eddie”.Конкурс проходитиме з 15 по 24 травня та відкриється світовою прем’єрою сюрреалістичної комедії Квентіна Дюп’є “Другий акт” з Леа Сейду в головній ролі.

Погода

У понеділок, 15 квітня, у Чикаго з ранку й до самого вечора буде зберігатися похмура погода. Без опадів.  На стовпчиках термометрів до +21°С.

В Україні короткочасні дощі та грози. Вдень 16-21°.

Новини на #URCRadio виходять за підтримки: – Svoboda Express

Written by: URC Radio News

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ABOUT

URC Radio – It’s a modern Ukrainian Online Radio in Chicago. The best, fresh, trendy pop, folk, of course, “Ukrainian classic” and modern and unforgettable international music hits! Exclusive news from Ukraine, Local Chicago News in the Ukrainian language, interesting radio-show, rubrics & programs. We are on AIR – 24/7

DOWNLOAD APPS
0%