News

Деталі допомоги Україні від США ще опрацьовуються – Джонсон

today04/12/2024 624 9 5

Background
share close

CВІЖІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ  04/12/24

  • cover play_arrow

    Деталі допомоги Україні від США ще опрацьовуються – Джонсон URC Radio News

Ukrainian | URC Radio Cлухати Новини (4:05 хв.)

Політика 

Деталі допомоги Україні від США ще опрацьовуються – Джонсон

Спікер Палати представників Сполучених Штатів Майк Джонсон заявив, що станом на 10 квітня деталі щодо заходів щодо надання допомоги Україні все ще опрацьовуються, пише ABC News. “Щодо додаткового питання, члени Палати представників продовжують активно обговорювати наші варіанти подальшого розвитку”, — сказав він.  10 квітня Конгрес відновив роботу після великодніх канікул. 

Війна РФ проти України

Через обстріл повністю знищено Трипільську ТЕС на Київщині 

Унаслідок ранкової атаки Росії повністю знищено Трипільську ТЕС на Київщині, повідомили нам у пресслужбі “Центренерго”. На підприємстві сталася масштабна пожежа в турбінному цеху, працівники не постраждали. Втрачено 100% генерації. Триває розбір завалів, перед тим, як почати оцінку шкоди, яку завдала ракетна атака. “Укренерго” закликало українців зменшити вечірнє споживання електроенергії через  цей та останні обстріли. 

Соціум

Україна серед 29 країн найбільше покращила показник демократії

Протягом 2023 року Україна покращила оцінки демократії серед 29 країн Центральної Європи та Азії, попри продовження “спроб Москви знищити Україну” й на тлі загального погіршення рівня демократичного врядування в регіоні протягом останніх 20 років поспіль. Про це йдеться у звіті Freedom House. З 29 країн, які було проаналізовано у звіті, у 10 відбулося зниження рівня демократії, і лише в п’яти зареєстрували покращення. 

Технології

Користувачі Google Photos отримають безплатний доступ до ШІ-інструментів редагування фото

Користувачі Google Photos отримають оновлення зі штучним інтелектом. Компанія оголосила, що розширенні функції редагування, які раніше були доступні лише для користувачів Pixel і передплатників Google One, тепер стануть безплатними для всіх користувачів Google, повідомляє TechCrunch. Інструменти почнуть з’являтись у відкритому доступі з 15 травня поетапно, і стануть доступними для всіх користувачів через декілька тижнів.

Авто-мото

Ford відкликає майже понад 40 тисяч позашляховиків через ризик займання двигуна

Компанія Ford відкликає майже 43 тисячі невеликих позашляховиків через те, що бензин може витікати з паливних форсунок на гарячі поверхні двигуна, збільшуючи ризик пожежі. Але відкликання не передбачає усунення витоків палива, повідомляє АР.Дилери встановлять трубку, яка дозволить бензину стікати від гарячих поверхонь до землі під автомобілем. Вони також оновлять програмне забезпечення для керування двигуном.

Мистецтво, культура, шоу-бізнес

Пісня alyona alyona та Jerry Heil зібрала понад 4 млн переглядів на YouTube

Пісня Teresa & Maria співачки Jerry Heil та реперки alyona alyona на офіційному YouTube-каналі “Євробачення” зібрала 4,4 мільйона переглядів. З цією композицією дует представлятиме Україну на конкурсі в Мальме. Пісню опублікували 4 лютого — одразу після перемоги співачок на національному відборі. Наразі пісня українських виконавець є однією з найпопулярніших серед пісень цьогорічних учасників “Євробачення”. 

Погода

У п’ятницю, 12 квітня, у Чикаго після ранкового дощу починаючи з середини дня погода буде ясною. На стовпчиках термометрів +15°С. 

В Україні буде тепло і сонячно. Вдень +16+21 градус.

Новини на #URCRadio виходять за підтримки: – Svoboda Express

Written by: URC Radio News

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ABOUT

URC Radio – It’s a modern Ukrainian Online Radio in Chicago. The best, fresh, trendy pop, folk, of course, “Ukrainian classic” and modern and unforgettable international music hits! Exclusive news from Ukraine, Local Chicago News in the Ukrainian language, interesting radio-show, rubrics & programs. We are on AIR – 24/7

DOWNLOAD APPS
0%