News

Байден і Трамп наближаються до повторення протистояння за президентство на виборах

today03/20/2024 587 9 5

Background
share close

CВІЖІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ  03/21/24

  • cover play_arrow

    Байден і Трамп наближаються до повторення протистояння за президентство на виборах URC Radio News

Ukrainian | URC Radio Cлухати Новини (4:44 хв.)

Політика 

Байден і Трамп наближаються до повторення протистояння за президентство на виборах

Джо Байден і Дональд Трамп наближаються до повторення їхнього протистояння за президентство на виборах у листопаді. Результати праймеріз у вівторок не стали несподіванкою, обидва кандидати вже є найбільш імовірними кандидатами від своїх партій. Оскільки багато американців не відчувають ентузіазму щодо жодного з претендентів на посаду глави Білого дому, кампанії Байдена і Трампа намагаються активізувати своїх виборців, попереджаючи про небезпеку опонента, передає Голос Америки.

Cвіт

Зеленський закликав усі нації світу взяти участь у Глобальному саміті миру

Президент України Володимир Зеленський на Саміті за демократію закликав усі нації світу взяти участь у Глобальному саміті миру, щоб спільно зробити світові правила безпеки знову дієвими. «Ключові стовпи сучасного світу, заснованого на правилах, на жаль, послаблені, якщо не зламані. Світ тепер робить більше ставки на силу, а не на правила… Потрібна рівновага між силою і правилами. Саме таку рівновагу пропонує Україна. У цьому – сенс нашої Формули мир, сказав президент.

Війна РФ проти України

Для удару по Харкову армія РФ використала протикорабельну ракету Х-35

Для удару по Харкову 20 березня росіяни застосували протикорабельну ракету Х-35, повідомили у поліції. Керівник служби Володимир Тимошко наголосив, що у будівлі не перебувало жодного військового – в ній розміщувалося кілька виробництв, а також орендували приміщення до 20-ти підприємців. Удар завданий близько 13 години, коли максимальна кількість людей знаходиться на робочих місцях. Відомо про п’ятьох загиблих і сімох поранених, шестеро з яких госпіталізовані. Під завалами, за даними ОВА, можуть перебувати до 10 людей. 

Авто-мото

У Байдена підготували нові правила для авторинку США

У середу адміністрація Байдена завершила роботу над важливою частиною своєї кліматичної програми – новими правилами щодо викидів для авто, які не одразу, але суттєво підштовхнуть авторинок США насамперед до гібридів, а також до електрокарів, повідомляє CNN. «З метою поступки автовиробникам і профспілкам нові правила будуть впроваджуватися повільніше, ніж пропонувалося спочатку, й дадуть автовиробникам більше можливостей для їх дотримання»,- йдеться в повідомленні.

Спорт

До Олімпіади-2024 допустять атлетів з Росії і Білорусі, але з обмеженнями

Міжнародний олімпійський комітет підтвердив, що через війну Росії проти України російські та білоруські атлети братимуть участь в Олімпіаді в Парижі лише як нейтральні окремі учасники та зі значними обмеженнями. За умови, що вони не виступають на підтримку вторгнення в Україну і не були пов’язані з арміями чи службами безпеки Росії та Білорусі, їхні медалі не записуватимуть до групових таблиць Олімпіади, а церемонії нагородження відбуватимуться під спеціально створеним прапором в супроводі спеціальної музики без слів.

Економіка

Власник люксового бренду Gucci втратив понад 7,5 мільярдів за день

Акції французької люксової групи Kering SA, яка володіє брендом Gucci, обвалилися на 15% після оголошення про падіння продажів на 20% у першому кварталі 2024 року, повідомляє Bloomberg. Падіння продажів Gucci пов’язують з тим, що “строкаті” елементи одягу втрачають прихильність у китайських покупців. Це стало найбільшим падінням для компанії з 1992 року, знизивши ринкову вартість Kering на 7,6 млрд доларів. 

Погода

У четвер, 21 березня, у Чикаго хмарна погода протримається увесь день. Без опадів.На стовпчиках термометрів +3…+5°С. 

В Україні потеплішає. Дощів стане менше. Температура вдень підвищиться до +7…+10 градусів.

Новини на #URCRadio виходять за підтримки: – Svoboda Express

Written by: URC Radio News

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ABOUT

URC Radio – It’s a modern Ukrainian Online Radio in Chicago. The best, fresh, trendy pop, folk, of course, “Ukrainian classic” and modern and unforgettable international music hits! Exclusive news from Ukraine, Local Chicago News in the Ukrainian language, interesting radio-show, rubrics & programs. We are on AIR – 24/7

DOWNLOAD APPS
0%